Rólunk

 Youth and Students for Peace nemzetközi egyesületet 2017-ben alapította Dél-Koreában Dr. Hak Ja Han Moon. Európában 2019-ben alakult meg hivatalosan, egy bécsi World Café keretein belül. Az eseményen 900 fiatal gyűlt össze 45 országból, hogy megosszák a véleményüket olyan kérdésekről, mint például a média, az oktatás, a nők szerepe a mai világban, egyenjogúság, sport és még sok más. Mind olyan területek, ahol az együttműködés jelentős szerepet játszhat egy békésebb kommunikáció kialakításában ország határokon belül és azokat áthidalva is.

A YSP egy keresztény értékeken alapuló nonprofit szervezet. Annak reményében alakultunk, hogy fiatalok nemzeti, kulturális, és vallási határokon átívelő globális együttműködésével egy békésebb jövőt teremtsünk. 

Támogatjuk az ENSZ béke törekvéseit és 2030-as Fenntartható Fejlődési Célok (SDG) megvalósítását. Úgy gondoljuk, hogy jövőnk alakítása nem csak a politikusok, államfők, és gazdasági döntéshozók feladata, hanem mindannyian felelősséggel tartozunk környezetünkért, és hatással vagyunk rá. 

Felelősséget vállalni sosem könnyű feladat, de hisszük, hogy a változás az egyénnel kezdődik.

Projektjeink

 

WORKSHOPOK

Mindennapi kapcsolatainkról, család, barátok, házasság, szeretet és még sok más fontos téma. Kérdések, melyeket minden fiatal felnőtt feltesz magának. Egyre nagyobb az önállóság és a felelősség is – miénk a jövő, de mit jelent ez valójában? Beszéljünk róla vendégelőadóink vezetésével!

Olvass tovább

PROJEKTEK A FENNTARTHATÓ FEJLŐDÉSÉRT

Ezekkel a rendszeres projektekkel az ENSZ Fenntartható fejlődési céljainak megvalósítását támogatjuk. Találjuk ki, tervezzük meg, és váltsuk valóra együtt a projekteket!

Olvass tovább

Nemzetközi, kulturális, vallásközi tevékenységek

Teret adunk ahhoz, hogy megosszuk egymással nézeteinket, véleményünket, kultúránkat, hitünket. Ismerjük meg egymást, tanuljunk egymástól, keressük a közös pontokat!

Olvass tovább

Csapatunk

Nanys Mónika

Társelnök

Skrodzki Andrzej

Társelnök

Zahora
Mary Jane

pénzügy

Skrodzki Sandra

Social media

Horváth Kristóf

ELNÖKSÉGI TAG

Bajor Olivér

ELNÖKSÉGI TAG