Peace Designer 

Hallottál már az ENSZ Fenntartható Fejlődési Céljairól? Ha érdekel a téma, találkozzunk egy angol nyelvű foglalkozás keretein belül, ahol megtervezzük, és megvalósítjuk ezeket a projekteket.

Koncepció

Nem tudunk egyszerű válaszokat adni komplex, bonyolult problémákra. A fenntartható fejlődés, a környezetvédelem és a környezettudatos életmód mára rendkívüli népszerűségnek örvend, azonban gyakran láthatjuk, hogy ezeket a kérdéseket leegyszerűsítve szlogenekké alakítják, melyeket gyakran hallunk, de nem mindig értjük meg az azokkal járó következményeket. A megújuló energiaforrásoké a jövő, de vajon tudjuk-e tárolni az energiát? A szelektív hulladékgyűjtés zöldebbé teheti az életünket, de van-e rendszerünk, ami hosszú távon megvalósítható és kivitelezhető? A fák ültetése tisztítja a levegőt, de vannak-e, akik gondozzák majd a növényeket? Ilyen és ezekhez hasonló kérdésekkel szembesülünk, ha felelősséget akarunk vállalni a környezetünkért.

A Peace Designer szeminárium arra szeretné felkészíteni a fiatalokat, hogy

  • megértsék a probléma forrását,
  • gyakorlatias és komplex megoldásokat tudjanak adni bonyolult helyzetekre,
  • tisztában legyenek azzal, hogyan építsenek fel egy projektet a probléma megoldására,
  • Érezzék, hogy képesek változtatni a helyzetükön, ha elég eltökéltek hozzá, és készek belefektetni az energiát.

 

Regisztráció 2023 tavasz

A Peace Designer Szeminárium egy angol nyelvű projektmenedzser képzés, ahol kisebb csoportokban lehetőséget adunk különböző problémák megoldására, melyek az ENSZ fenntartható fejlődési célokat segítik. 

Bővebben

PD materials

Itt megtalálhatod az összes angol anyagot, amire szükséged lesz a szemináriumok során.  Minden előadás anyag PDF formátumban illetve az erről készített PPT-k is, hogy a lehető legtöbb támogatást nyújtsuk a projektek tervezése során.

Bővebben